Tervezés

Nem tudja megterveztetni házát? Forduljon hozzánk!

Az engedélyezési tervek mellett részletes kiviteli és gépészeti tervek készítésével, valamint telekingatlanok műszeres szintezésével, terepviszonyok, lejtések precíziós meghatározásával is foglalkozunk.

Célunk a megrendelői igények teljes körű kielégítése mellett egységes építészeti koncepció megalkotása. A mindennapok praktikumának, építtető és építész együttműködése nyomán harmonikus, igazi otthon születhet. Az építőipar jelenlegi legnagyobb kihívása az energiatakarékos házak növekvő számú híveinek minőségi kiszolgálása. Ehhez ajánljuk fel az alacsony energia felhasználású és passzív házak tervezése és kivitelezése során szerzett gyakorlati tapasztalatainkat. A német Passzívház Intézet által készített PHPP energetikai szoftver segítségével nagyon pontosan meghatározzuk a leendő épület energetikai mutatóit.

Tervezze meg álmai otthonát a segítségünkkel!

Tervezze meg álmai otthonát a segítségünkkel!Minden ember életében elérkezik az idő, mikor saját „fészket” szeretne teremteni családjának. Vannak, akik álmaik otthonát egy meglévő ingatlanban látják, azonban akadnak olyanok is, akik saját tervezésű otthonról álmodoznak. Napjainkban a ház tervezés közel sem olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolná az ember!

Számtalan részletet figyelembe kell venni, ha ház tervezése mellett döntünk. Nem csupán a ház elosztása és kialakítása releváns, hanem az energiahatékonysága, illetve környezetbarát megoldások alkalmazása is! Ahhoz, hogy egy ház A+ energetikai tanúsítvánnyal rendelkezhessen, megannyi szempontot szem előtt kell tartani a ház tervezése során.

Azonban pánikra semmi ok, hiszen, ha segítségre van szüksége álmai otthona megtervezéséhez, az előírt szabályok betartása mellett, szakértő munkatársaink állnak rendelkezésére! Segítségünkkel egységbe kovácsolhatja az előírásokat az ábrándokkal, hogy a végeredmény minden szempontból tökéletes lehessen! Valósítsuk meg együtt álmai otthonát!


Az energiatakarékos házak előnyei – nyáron hűt, télen fűt!

Az energiatakarékos házak előnyei – nyáron hűt, télen fűt!Mindenki olyan otthon után vágyakozik, ahol - sok más szempont mellett - érvényesül az energiatakarékosság elve. Sokan rosszul hőszigetelt házban élnek, ez részben a nem jó minőségű szigetelőanyagoknak köszönhető, részben a falak vastagságának, de szerepet játszhatnak a nyílászárók is.

Ám nem csak pénztárcánk és komfortérzetünk szempontjából fontos az energiatakarékos ház, hanem a környezetvédelem miatt is. Az úgynevezett passzív házakban már korszerű technológiával oldják meg a fűtést. A hőt a napsugárzásból és a házban használatos műszaki berendezések által kibocsátott „hulladék hőből” nyerik ki. A fűtési költség így minimálisra csökken, és a hagyományos fűtési rendszert kiiktatva nem szennyezzük a levegőt. Az energiafelhasználás minimális, emiatt alacsony a széndioxid kibocsátás.

Az energiatakarékos házak falainak vastagsága sem elhanyagolható szempont, ezzel kapcsolatban pedig egy régi, népi módszert alkalmaznak, ugyanis a vályogházak pontosan azt képviselik, amit az ilyen típusú házak; nyáron hűtenek, télen tartják a meleget.

Az energiatakarékos ház ma már megfizethető, és érdemes is befektetni, hiszen hosszú távon rengeteg pénzt spórolhat! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot kérdéseivel, elképzeléseivel!Az energiahatékonyság jegyében terveztetné meg álmai otthonát? Forduljon hozzánk!

Az energiahatékonyság jegyében terveztetné meg álmai otthonát? Forduljon hozzánk! Nincs olyan ember, akinek ne születne meg egyszer a fejében álmai otthona, de közülük vannak olyanok, akik nemcsak elméletben szeretnék bejárni a szemet gyönyörködtető helyiségeket, hanem az életben is, ezért pedig mindent megtesznek. Ha Ön is régóta álmodozik, és végre szeretné megvalósítani új otthonát, emellett fontos az, hogy energiatakarékos is legyen, forduljon hozzánk bizalommal, és terveztesse meg a házát velünk!

A háztervezés terén kollégáink több éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, emellett azt is fontosnak tartják, hogy folyamatosan tájékozódjanak azokról a kedvező innovációkról, amelyekre manapság felkapják a fejüket a leendő ingatlantulajdonosok. Így lehetséges az, hogy a szakembereink által tervezett házak mind-mind az energiatakarékosság jegyében valósulnak meg. Ha bennünket választ a ház tervezéséhez, akkor egy modern és értékes ingatlan tulajdonosa lehet, és egy sokkal élhetőbb házban élhet.

A háztervezés megkezdéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Érdeklődik A+ házaink iránt? Tekintse meg árainkat és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Központi iroda


8000 Székesfehérvár Raktár utca 13.

Nagy Attila: +36-20-776-2871

Csorba Attila: +36-70-433-3018

Szolgáltatásaink

♦ Hitelügyintézés ♦ Generál kivitelezés ♦ Kulcsrakész házak építése ♦
♦ Szerkezetkész épületek építése ♦ Tetőszerkezet-építés ♦
♦ Belsőépítészeti kivitelezés ♦ Gipszkartonozás ♦ Hideg- és meleg burkolás ♦
♦ Festés-mázolás ♦ Teraszok ♦ Térburkolatok ♦

A+ besorolás