Okostégla

Kiváló energetikai minőség OKOSTÉGLÁVAL!

 
 
40-50%-kal jobb hőszigetelő képesség a hagyományos téglákhoz viszonyítva!

A tégla az energiahatékony építés meghatározó része, hiszen

• a fűtési energia kb. 30 %-a falazaton keresztül veszik el;

• a falszerkezet hőszigetelő képességének minimum 50 %-át a tégla adja;

• a tégla költsége csupán kb. 3-5 %-a a teljes építési költségnek.

A falat később már nem lehet kicserélni! Válasszon hőszigetelő téglát!

Mitől okos a tégla?

Az okostéglák olyan új fejlesztésű termékek, melyek hőszigetelő képessége 40-50%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nút-féderes falazóelemeké.

A Wienerberger okostéglái két termékcsoportból állnak:

• A Thermo téglák esetében a csúcskategóriás hőszigetelő képességet a tégla üregeibe töltött kőzetgyapot szigetelő anyag biztosítja.

• A Klíma termékcsalád kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságát új üregkép kialakításával értük el. A tégla méretétől függően másfélszer-kétszer több üregsort tartalmaz. Az új üregképnek köszönhetően pedig a szerkezeten át távozó hőnek 45-30 %-kal több utat kell megtennie, mint a hagyományos termékek esetében.

Hőszigetelő elemek – Válassza az okos téglát!

Hőszigetelő elemek – Válassza az okos téglát!Napjainkban egyre több olyan megoldás kerül előtérbe, amely segít a házak hőszigetelésének javításában, így pedig az energiával is lényegesen könnyebb spórolni – ez jó nekünk, felhasználóknak, és jó a környezetvédelem szempontjából is. De mi lenne, ha nem utólag gondoskodnánk a hőszigetelő elemekről, hanem már az építéskor gondolnánk arra, hogy minél előnyösebb megoldást válasszunk?

Az okostégla éppen ebben segít! A hőszigetelő elemek közül ez a megoldás abban emelkedik ki igazán, hogy már az építkezés során is olyan lehetőséget veszünk igénybe, amely alapjaiban teszi gazdaságosabbá a ház leendő használatát. +30% hőmegtartást képes produkálni a termék a hagyományos téglához képest, így valóban jelentősen csökkenhetnek az energiaköltségek. Ráadásul sokkal egyszerűbbé is válik a folyamat, hiszen már az építés során gondoskodhatunk a megfelelő szigetelésről, és nem utólag kell bajlódni vele!

A hőszigetelő elemek kapcsán is bátran forduljon hozzánk, hiszen mi segítünk Önnek, hogy a legjobb megoldást választhassa! Várjuk jelentkezését!Thermo téglával az energia hatékony családi házért!

Thermo téglával az energia hatékony családi házért!Manapság egy ház tervezésénél az egyik elsődleges szempont az energiahatékonyság, mely környezetbarát kivitelezéssel is párosul. Egy épület ettől válik ma értékessé. Keveset fogyaszt, biztosítja a családok számára az alacsony energiaköltségeket, biztonságos, egészséges életteret teremt.

Az energiahatékony családi ház egyik alapja a thermo tégla. A hagyományos építőanyagoktól eltérően a thermo tégla hőszigetelő képessége sokkal jobb, kifejezetten csúcskategóriát képvisel. Ez a tulajdonság azonban nem jár azzal, hogy a thermo téglából épített falak túl vastagok lennének, éppen ellenkezőleg, még vékonyabbak is, mint a hagyományos alapanyagokból épített falak. Ennek köszönhetően az energiahatékony családi ház nem csupán jobb hőszigeteléssel, de nagyobb és jobban kihasználhatóbb alapterülettel is rendelkezik.

Tájékozódjon weboldalunkon, és keressen minket bizalommal, tudjon meg többet a thermo tégláról, az energiahatékony családi házak lehetőségeiről!Okostégla – az alternatív energia

Okostégla – az alternatív energiaHa építkezésről van szó, manapság az ingatlantulajdonosok értelemszerűen egyre nagyobb elvárásokat támasztanak a felhasználni kívánt alapanyagokkal kapcsolatban. A kritériumok között leggyakrabban a magasfokú szigetelőképesség szerepel, hiszen nincs olyan ember, aki ne szeretne spórolni otthona energiafogyasztásán, ezt pedig csakis úgy lehet megvalósítani, ha az épület olyan alapanyagokból épül fel, amelyek rendelkeznek ezzel. Ha Ön is építkezés előtt áll, és már az ingatlan szerkezetét sem bízza a véletlenre, válassza az okostéglát!

Az okostégla olyan innováció az építőiparban, aminek a hőszigetelő képessége legalább 40-50%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos falazóelemeké. Kedvező hatását az ingatlantulajdonos a beköltözést követően rövid időn belül tapasztalhatja, ugyanis az okostéglák energiahatékonysága azonnal működésbe lép, ráadásul így még az áruk is megtérülhet.

Mivel az okostéglák számtalan előnyt tartogatnak, nem véletlen, hogy egyre több kivitelező ajánlja őket. Tapasztalja meg Ön is az okostéglák tulajdonságait, ehhez pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


 

Hogy lehet olcsóbb az okostégla, ami elsőre drágábbnak tűnik?

Hogy lehet olcsóbb az okostégla, ami elsőre drágábbnak tűnik?Bizony, az okostégla olyan termék, ami elsőre drágábbnak tűnhet, ám ha egy picit a tények mögé nézünk, rájövünk, hogy tulajdonképpen ez az olcsóbb megoldás.

Először is nézzük, mi az az okostégla! Az okostégla nem egy egyszerű tégla, hanem olyan építőelem, ami már tartalmazza a szigetelést is. Egy hagyományos építésű házon a szigetelés egy külön réteg, ami általában hungarocell lapokból áll, amik a már kész falra kerülnek fel. Ekkor maga a szigetelőanyag, és annak a felhelyezése is külön költséget jelent, amire okostégla esetében nincs szükség.  A hagyományos eljárás esetében továbbá figyelembe kell vennünk, hogy a szigetelésbe hiba csúszhat, ami nem csak a ház energiahatékonyságát rontja, hanem esztétikailag is zavaró lesz, mert az illesztési hibák a vakolaton is látszani fognak.

Érdeklik az innovatív, modern megoldások, és szeretné, ha otthona is korszerű alapanyagok felhasználásával épülne? Az okostégla Önnek való! Ha utána számol, Ön is látni fogja, nem éri meg a hagyományos eljárásokat választani, csakis az okostéglából épült A+ házakat. Forduljon hozzánk Ön is!

 

Központi iroda


8000 Székesfehérvár Raktár utca 13.

Nagy Attila: +36-20-776-2871

Csorba Attila: +36-70-433-3018

Szolgáltatásaink

♦ Hitelügyintézés ♦ Generál kivitelezés ♦ Kulcsrakész házak építése ♦
♦ Szerkezetkész épületek építése ♦ Tetőszerkezet-építés ♦
♦ Belsőépítészeti kivitelezés ♦ Gipszkartonozás ♦ Hideg- és meleg burkolás ♦
♦ Festés-mázolás ♦ Teraszok ♦ Térburkolatok ♦

A+ besorolás