Rólunk

Megvalósítjuk egyéni elképzeléseit.

Családi házak építése
1993 – óta szerzett építőipari kivitelezői tapasztalattal, amely során 165 elégedett család használatában lévő energia hatékony családi házakat építettünk Magyarországon. A magas minőségű kiváló műszaki állapotú lakóházakra 5-30 év garanciavállalással állunk megrendelők rendelkezésére.

Terveinkben, kivitelezéseinkben jobban fókuszálunk A+ energia hatékony házak építésére. Magyarországon ez a legjobb minősítés az energetikai besorolásban. Minden épület ezt a minősítést kapja, ha az < 55 % -nál kevesebbet fogyaszt. A+-os ház különbsége az alacsony energiaigényű házhoz képest, hogy nem feltétlenül készítjük elő más gépészeti megoldások fogadására és nem feltétlenül felületi hőleadókkal padló és/vagy mennyezet fűtést tervezünk. (Magyarországon a passzívház is ezt a minősítést kapja, ha energetikai tanúsítványt kell kiállítani egy passzív épületre.)

Megtetszett amit rólunk olvasott? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Járjon jól hosszútávon!

Járjon jól hosszútávon!Szeretne spórolni az energiafogyasztáson, de nem kíván lejjebb adni az életviteléhez tartozó igényeiből? Éppen új ház építésén gondolkodik, de még nem találta meg a legjobb típust, amely minden elvárását teljesíti? Mi olyan lehetőséget ajánlunk Önnek, amely mindkét kérdésre kiváló megoldást ad!

Az A+ lakóházak jelentősége a mai világban teljes mértékben elvitathatatlan. Az ilyen típusú energia hatékony házak hosszú távon adnak remek lehetőséget a spórolásra, mindemellett pedig a környezetvédelemben is jelentős a szerepük, így a környezettudatos életet élők számára is kiváló opció. Mi vállaljuk olyan A+ házak építését, illetve teljes kivitelezését, amelyek az Ön igényeinek megfelelő módon, ámde mégis minden energia hatékony módszert megragadva adnak majd eszközt Önnek egy jobb, kényelmesebb, költségkímélőbb életre.

Ne habozzon hát, keressen minket bizalommal, ha szeretné megtalálni a legjobb lehetőséget, és energia hatékony házban kíván élni! Mi valódi megoldásokat nyújtunk, melyek megkönnyítik majd az Ön életét is!

Cégünkre bízhatja energiatakarékos háza tervezését és kivitelezését is!

Tekintse meg videónkat

Központi iroda


8000 Székesfehérvár Raktár utca 13.

Nagy Attila: +36-20-776-2871

Csorba Attila: +36-70-433-3018

Szolgáltatásaink

♦ Hitelügyintézés ♦ Generál kivitelezés ♦ Kulcsrakész házak építése ♦
♦ Szerkezetkész épületek építése ♦ Tetőszerkezet-építés ♦
♦ Belsőépítészeti kivitelezés ♦ Gipszkartonozás ♦ Hideg- és meleg burkolás ♦
♦ Festés-mázolás ♦ Teraszok ♦ Térburkolatok ♦

A+ besorolás